De Moederschoot

Ellen Janssens

 

Al van in mijn kindertijd ben ik gepassioneerd door zwangere vrouwen en baby’s. Ik kon dan ook niet wachten om aan mijn opleiding als vroedvrouw te beginnen. In 2014 mocht ik mijn grootste droom waarmaken, het afstuderen als vroedvrouw. 

 

Ik ben onmiddellijk aan de slag gegaan in het ziekenhuis van Lier. Om een betere begeleiding te kunnen geven aan zwangeren en pasgeboren baby’s heb ik in 2015 besloten om over te stappen naar het zelfstandig begeleiden van deze mooie avonturen. 

 

Ik ben volledig gericht op het begeleiden van de zwangerschap en de opvolging na bevalling. Graag sta ik jullie ook bij tijdens de arbeidsfase en de bevalling.                                                                                                                                       

 

Stuur mij gerust een mailtje en ik beantwoord al jullie vragen omtrent zwanger worden aangezien ik hier tijdens mijn opleiding bijkomend onderzoek naar heb gedaan. Ik werk net als An volledig in samenwerking met je mutualiteit. Dit houdt in dat je zelf niets moet betalen en alles rechtstreeks wordt geregeld met je mutualiteit (ziekenfonds). Wat betreft onze reiskosten en opstarten van een opvolgingsdossier zijn deze volledig gratis.  

 

Ik kijk enthousiast uit om jullie te mogen begeleiden in deze unieke periode!

 

Ellen.